1.-4. 4. 2021

Přivítejte přicházející jaro společně s námi. A jak jinak oslavit příchod nejkrásnějšího ročního období než skvělým velikonočním menu od nás z Nutrend Worldu!

A co si pro vás naši kuchaři připravili?
Těšit se můžete na jehněčí kolínko na červeném víně s netradičním bramborovo-špenátovým pyré a lahodným krupicovým nokem s čerstvou petrželkou. Cena velikonočního menu je 479 Kč.
Jako sladkou tečku vám naše šikovné cukrářky upekly tradičního velikonočního beránka, kterého si můžete dokoupit za 99 Kč.
Objednat si můžete rovněž láhev jedinečného červeného vína Blauburger 0,75, z rodinného vinařství Zatloukal, které lze zakoupit pouze u nás, a to za zvýhodněnou cenu 190 Kč.
V případě, že si objednáte dvě porce našeho velikonočního menu, přidáme vám k tomu ZDARMA velikonočního beránka.

Objednávky přijímáme na tel. čísle +420 583 842 503, alespoň 24 hod. předem. Pokud budete mít cestu kolem, budeme moc rádi, když si svou objednávku vyzvednete osobně v našem výdejovém okénku ve čtvrtek a v pátek 1.4. a 2.4. od 11:00 do 18:00 nebo v sobotu 3.4. od 10:00 do 14:00.
Bezplatný rozvoz zajišťujeme po Olomouci a blízkém okolí a čas doručení záleží na předchozí domluvě. Prosíme o pochopení, ale platbu lze provést pouze v hotovosti při převzetí.

Velice děkujeme za vaši přízeň a přejeme vám krásné Velikonoce.

Váš #NutrendWorldTeam


Návod na přípravu:

Pokrm je šokově zchlazený a zavakuovaný, na finální přípravu pro servírování vám stačí max. 15 minut.

Sáčky s kolínkem, pyré a nokem vložte do rendlíku s vodou a ohřejte (nevařte) 10-15 minut. Pyré poté důkladně promíchejte v misce a můžete servírovat společně s ostatními surovinami.

Váha jedné porce: jehněčí kolínko – 450-500 g, pyré – 150 g, nok – 200 g.
Výrobek je určen k okamžité spotřebě nebo ho uchovejte v teplotě do 4 °C a spotřebujte nejpozději do 48 hodin. Alergeny menu 1, 3, 7, 9, 12. Alergeny beránek 1, 3, 7.

Vybrané akce