22. 4. 2023 v 19 h.
Pro všechny požitkáře a milovníky skvělého jídla jsme připravili pětichodové degustační menu s párováním. Přijďte k nám 22. dubna ochutnat delikátní neotřelou večeři sestavenou kuchařem Romanem Loubalem pod vedením našeho šéfkuchaře. Těšit se můžete např. na kokosovou polévku Tom Kha Gai, mořského vlka s chilli či hovězí krk jako hlavní chod. Celé menu naleznete níže. Věříme, že návštěva naší restaurace pro vás bude gurmánským zážitkem. Těšíme se na vás!

Začátek v 19.00 hodin. Cena za osobu je 1 690 Kč s vinným párováním.
Nutná rezervace předem na tel. 583 842 503. Počet míst je omezen.

Degustační menu

„Letem světem“


Předkrm

Ceviche z mořského vlka
cibule, pomeranč, chilli, wasabi, tapioka
(Grillo DOC, Cantine Fina, Sicilia)

Polévka

Tom Kha Gai
kokos, krevety, shitake, kuře
(Riesling Vierpass, Schlossgut Liebieg, Mosel)

Teplý předkrm

Chřestový tartar s lanýžovou kroketou
chřest, vejce, víno, lanýž
(Gruner Veltliner Federspiel Durstein, Tegernseerhof, Wachau)

Hlavní chod

Pomalu pečený hovězí krk s cizrnovým hummusem
mrkev, cizrna, brzlík, cognac
(Valpolicella Superiore DOC, Monte del Frá, Veneto)

Dezert

Ananasová Piña Colada
chilli, kokos, koriandr, bílá čokoláda
(Loupiac AOC, Chateau Martillac, Bordeaux)