Pětichodová degustační večeře
27. 5. 2023 v 19 h.

Pro všechny požitkáře a milovníky skvělého jídla jsme připravili pětichodové degustační menu s vinným párováním od vinařství Skalák. Přijďte k nám 27. května ochutnat jedinečnou večeři sestavenou šéfkuchařem Radkem Pajerem. Těšit se můžete na tradiční českou kuchyni v neotřelém moderním podání. Servírovat vám budeme králíka na smetaně, pečenou křepelku s mrkvovým pyré nebo také jablkovou žemlovku. Celé degustační menu naleznete níže. Věříme, že návštěva naší restaurace pro vás bude gurmánským zážitkem. Těšíme se na vás!
Začátek večeře v 19.00 hodin. Cena za osobu je 1 690 Kč s vinným párováním.
Nutná rezervace předem na tel. +420 583 842 503. Počet míst je omezen.
Degustační menu
česká kuchyně
Studený předkrm
Carpaccio z vepřové tlačenky
fermentovaná cibule, balsamico, škvarky
(Veltlínské zelené – pozdní sběr, 2021, suché)
Teplý předkrm
Králík na smetaně
houska, petržel, brusinky
(Chardonnay – výběr z hroznů, 2021, polosuché)
Polévka
Staročeská Couračka s pečenou slaninou
brambory, zelí
(Pinot gris – pozdní sběr, 2021, suché)
Hlavní chod
Pečená křepelka, omáčka z Ryzlinku, mrkvové pyré
mrkev, květák, rozinky
(Frankovka barrique – výběr z hroznů, 2016, suché)
Dezert
Jablková žemlovka
zmrzlina z pečené briošky
(Pálava Nadskalí – výběr z hroznů, 2021, polosladké)