S velkou radostí vám oznamujeme, že v pondělí 17. května otevíráme brány našeho fitness centra. V době, kdy bylo fitness uzavřené, jsme nezaháleli a připravili jsme si pro vás několik novinek.


Pro milovníky bojových sportů jsme vytvořili nový boxovací sál, ve kterém naleznete boxovací pytle, úderník či jiné pomůcky. Pokud máte pocit, že potřebujete najít znovu motivaci ke cvičení, máme pro vás skvělý tip. Využijte jedno z nejefektivnějších cvičení současnosti EMS Nutrend body a za 20 minut intenzivního cvičení vedené zkušeným trenérem procvičíte až 90 % svalů celého těla.

V letošním roce společnost Nutrend uvedla spoustu nových produktů na trh, takže se již teď můžete těšit na pravidelnou týdenní ochutnávku.

Patříte mezi ty, kteří se chtějí připravit na letní plavkovou sezónu? Domluvte si schůzku s certifikovanou nutriční poradkyní v rámci výživového poradenství a přihlaste se do programu „Hoď se do formy“, který vám pomůže na cestě za svým vysněným tělem.

Aktuálně jsme navázali spolupráci se světovou značkou Under Armour a každý klient, který si k nám přijde zacvičit, obdrží 15 % slevu na nákup oblečení.

Rádi bychom Vás požádali o dodržování níže uvedených opatření, které vydalo Ministerstvo zdravotnictví. Prosíme zákazníky, aby se před vstupem do fitness prokázali jedním z níže uvedených potvrzení:

  • absolvování PCR testu (ne starším 7 dnů)
  • absolvování antigenního testu (ne starším 72 hodin)
  • certifikátem vydaným Ministerstvem zdravotnictví o ukončené vakcinaci proti onemocnění Covid19
  • potvrzením o prodělání onemocnění Covid19 (ne starším 90 dnů)

V případě, že nevlastníte žádné z výše uvedených potvrzení, nabízíme Vám možnost využití samotestovací sady a otestovat se přímo na recepci fitness za poplatek 80 Kč.

Na základě rozhodnutí MZ musíme rovněž omezit kapacitu vnitřního sportoviště, proto Vám doporučujeme využít on-line rezervaci předem. Aktuálně u nás můžete využít čtyři sportoviště:

  • sportoviště: Cardio zóna
  • sportoviště: Posilovací zóna
  • sportoviště: Boxovací sál
  • sportoviště: EMS Nutrend body

Vzhledem k omezení celkové kapacity fitness doporučujeme všem klientům provést předem rezervaci času tréninku, hlavně v exponovaných časech ráno mezi 6. a 9. hodinou a odpoledne mezi 16. a 20. hodinou, abyste se vyhnuli případnému čekání na uvolnění kapacity. Umožněny budou dočasně pouze jednorázové vstupy za zvýhodněnou cenu 130 Kč. Vzhledem k omezení celkové kapacity fitness a ztížených podmínek (nemožnost využít šatny a sprchy) necháme permanentky ještě pozastavené. Nemusíte se však obávat, že nebudete mít možnost je dočerpat. Jakmile se opatření více rozvolní, permanentky Vám automaticky prodloužíme o dobu uzavření fitness, předpokládáme, že to bude 1.6.

On-line rezervaci je možné provést přes naše webové stránky https://nutrendworld.cz/fitness nebo si můžete stáhnout naši aplikaci do telefonu. Aplikace je ke stáhnutí v App Store (operační systém iOS) a v Obchodu Play (operační systém Android) pod názvem Nutrend World Fitness.

Skupinové lekce jsou možné od 24. 5. Osobní tréninky s trenérem jsou možné a je nutné si je předem rezervovat. Toalety Vám budou k dispozici, sprchy a šatny bohužel ne. Během provozu budou dodržovány veškerá hygienická opatření a v pravidelných intervalech budeme stroje i cvičební pomůcky dezinfikovat, nicméně Vás žádáme, abyste vždy po ukončení svého cvičení stroj dezinfikovali a používali striktně ručníky při cvičení. Držitelé Multisport karet, kteří ji budou mít od 17.5. aktivní, ji mohou využít. V exponovaných časech doporučujeme rezervaci předem přes online rezervační systém, který je na webu. Abyste mohli využít fitness centrum na maximum, budeme mít otevřeno každý den, a to od pondělí do neděle, vždy od 6:00 do 22:00.

Moc se na vás těšíme a brzy na viděnou!

#NutrendWorldFitnessTeam