Škola vaření na téma FISH & SEAFOOD

Tyto speciální týdny pro vás nyní budeme pořádat každý měsíc vždy v jiném stylu. Pokud jste nás v tomto týdnu navštívili a ochutnali naše speciality, máte nyní jedinečnou možnost naučit se nejen jejich přípravu. Ukážeme vám také základy zpracování ryb, ale třeba i jak poznat opravdu čerstvou rybu a mnoho dalších tipů.

Cena za osobu 1950 Kč (platba předem)
V ceně kurzu je víno, pivo, nealko, káva a čaj. 

STEP BY STEP:

  • jak poznat čerstvou rybu
  • základy zpracování ryb, filetování a vhodná úprava

Připravíme nejen dokonalou rybí polévku bujabézu, ale i tatarák z lososa, či dokonalý steak z tuňáka


Datum: 17. 3. 2019

Čas: od 17 do 21 hodin


Rezervace na tel. +420 583 842 503